Onze tennisschool

In 2014 hebben Yoeri en Michiel MY Tennis opgericht, een tennisschool met als doel tennis toegankelijk te maken voor iedereen: van jong tot oud en van beginner tot topspeler.

MY Tennis heeft oog voor iedereen, voor de allerjongste (vanaf 5 jaar) bieden zij bijvoorbeeld tennislessen aan die aansluiten bij hun belevingswereld. Voor de jeugdspelers en de senioren onder ons verzorgen zij zowel groeps-tennislessen als privélessen.

Ook voor leuke teamuitjes of een leerzame clinic kun je bij hen terecht!

Naast het verzorgen van tennislessen, zijn de trainers van MY Tennis ook met enige regelmaat te vinden langs de lijn. Zo zijn zij vaak aanwezig bij competities en toernooien om hun leerlingen aan te moedigen en waar nodig te coachen.

Naast het feit dat zij veel waarde hechten aan deze persoonlijke aandacht, biedt dit de trainers ook de mogelijkheid om de tennislessen zoveel mogelijk te laten aansluiten op de sterke evenals zwakke punten van de leerlingen. MY Tennis hecht dan ook veel belang aan de kwaliteit van haar lessen en daarom worden de tennislessen alleen verzorgd door gediplomeerde, gedreven en enthousiaste tennisleraren- en trainers!

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je gewoon wat meer informatie? Ga dan snel naar de website:www.my-tennis.nl of stuur een mailtje naar [email protected], en wie weet zien we je snel op de tennisbaan verschijnen!