P250 VLTV Vinkeveen

Het schema en indeling vind je hier!

Speciale winactie
Samen met onze sponsor Boothuren.nl hebben we een hele mooie winactie. Houd de communicatie in de gaten en win een dag varen op de Vinkeveense Plassen!

Programma
Vrijdag 14 juli: Feestavond met Peter Menvis + BBQ Burgers van Fontijn 
Zaterdag 15 juli: Cocktails & Italian dishes van Boathouse

Hendricks Yachting
Ook dit jaar is Hendricks Yachting weer onze hoofdsponsor! We maken we er weer een beach party van met cocktails en muziek. Luxe, ontspanning en plezier staan de hele week centraal.

Boot-huur.nl
Nieuw dit jaar is onze sponsor Boot-huur.nl. Lekker varen op de Vinkeveense Plassen op een heerlijke boot?! Dat kan bij Boot-huur.nl. Kijk snel even op hun website voor meer informatie.

Fontijn Vlees
Samen met Fontijn Vlees zullen ook weer fantastische maaltijden verzorgen. Zo is er weer een klassieke BBQ met de beste burgers en zal Ome Cees zorgen voor de nodige snacks. Kortom, je komt dit jaar weer niks tekort! 

Spelers
Tijdens de tweede editie zullen we in de A-categorie de top van Nederland verwelkomen om te strijden om de punten en het prijzengeld. Bij de heren wonnen vorig jaar Rene Lindenbergh en Menno Nolten in de finale van Martijn van Haasteren en Jasper Smit. Bij de dames wonnen Avalon Segou Jonker en Liza Groenveld. Wie gaat er dit jaar naar huis met de fel begeerde prijzen?

"Heel leuk toernooi met gezellige sfeer" - Rene Lindenbergh (2022)

"Gezelligste toernooi van het jaar" - Moos Sporken (2021)