P250 Padel Open

 

BEKIJK HET SCHEMA HIER 

WhatsApp Nieuwsbrief. Wil je in de toernooien leuke, korte updates ontvangen? Meld je dan aan voor onze whatsapp nieuwsbrief -https://chat.whatsapp.com/Dtegfh1NvCe7JGmCPtWzyQ - Maximaal één berichtje per dag, dat houdt het wel zo overzichtelijk! 

 

Hoe ziet de week eruit?

Tijdens het eerste Vinkeveen Padel Open verwelkomen wij alle wedstrijd spelers van de KNLTB. In de A-categorie zal de (sub)top van Nederland strijden voor punten voor de Nederlandse ranglijst. Ook in de categorieën B en C zullen wedstrijd spelers van verschillende verenigingen tegen elkaar opnemen.

Voor het hoofdschema van de A-categorie zal gedurende de week een kwalificatie toernooi worden gespeeld. De twee winnende koppels zullen zich plaatsen voor het hoofdschema dat in het finale weekend wordt gespeeld.

Tijdens het toernooi zorgen onze sponsoren Boathouse, Ome Cees, Fontijn Vlees en Samen Genieten voor heerlijke maaltijden. 

 

Wat is het P250 toernooi?

In 2020 had de eerste editie moeten plaatst vinden, maar helaas werd deze door Corona uitgesteld tot 2021. Daarom organiseert de VLTV dit jaar het eerst P250 Vinkeveen Padel Open! Dit is een open toernooi voor alle leden van de KNLTB. 

In het nieuwe toernooicircuit van de KNLTB zijn drie toernooi zwaartes gedefinieerd: P500 toernooien (Topcircuit), P250 en P100. Het Vinkeveen Padel Open toernooi is een P250 toernooi, gericht op het hogere niveau. De VLTV organiseert dit jaar ook het eerste Padel Plassentoernooi, dit is een P100 toernooi.

De klasses die wij dit jaar bij het eerste P20 Vinkeveen Padel Open aanbieden zijn:

Voor deelname aan dit toernooi krijgen spelers punten. Op basis van die punten krijg je een positie op de KNLTB Padel Ranglijst.