Jeugdlid worden

Wat kost het tennissen of padellen bij VLTV voor jeugdleden?

 Contributie

Om te kunnen tennissen en of padellen bij VLTV betaal je een jaarlijkse contributie.

Duur van het lidmaatschap 

Het lidmaatschap loopt ieder jaar door tot 31 december van het jaar. Het lidmaatschap wordt daarna stilzwijgend verlengd.   

Tarieven contributie VLTV  voor 1 sport (tennis of padel) Moment van lid worden:

Tussen 1 oktober - 30 april

4 t/m 12:        € 70

13 t/m 17:      € 90  

Let op: * In het jaar dat je 13, of 18  jaar wordt, kom je automatisch in de hogere leeftijdscategorie met het daarbij behorende contributietarief. * Als je tussen 1 oktober en 1 januari lid wordt, betaal je het jaartarief en kun je tot 1 januari het volgende kalenderjaar onbeperkt spelen. De factuur wordt wel direct in rekening gebracht en in het eerste volledige jaar wordt er geen factuur gestuurd.   Moment van lid worden:

Tussen 1 mei - 30 september:

4 t/m 12:        € 50

13 t/m 17:      € 70  

De Contributie van de 2-e sport bedraagt ongeacht tijdstip van lid worden € 30 extra per jaar. Dus ben je al bv padellid, dan kun je voor € 30 extra ook onbeperkt tennissen en vice versa. 

 Ledenpas

De ledenpas maken we aan, nadat je bent aangemeld als lid. Je kunt de ledenpas na ca. een week ophalen in het clubhuis van de VLTV. Mocht je de pas kwijt zijn geraakt, kun je tegen betaling van € 5,00 een nieuwe aanvragen door een mail te sturen naar [email protected]. De pas is weer opnieuw te gebruiken. Daarom vragen we je om de pas in te leveren bij beëindiging van het VLTV lidmaatschap.  Heb je vragen over de ledenpas neem dan even contact op met Ellen Bodewes door te mailen naar [email protected] of bel 0297-262055 of 06-41068437.  

Stichting Jongeren Actief Stichting Jongeren Actief biedt aan kinderen uit gezinnen met een inkomen niet hoger dan 130% boven bijstandsniveau of aan kinderen uit gezinnen met tijdelijke financiële problemen (jeugd van 4 tot 16 jaar) een financiële bijdrage (na toetsing van inkomen en vermogen). Zie daarvoor de website http://www.stichtingjongerenactief.nl  

Opzeggen van het lidmaatschap:

Het lidmaatschap, dat automatisch elk jaar stilzwijgend wordt verlengd, wordt aangegaan voor het kalenderjaar t/m 31 december. Opzeggen van het lidmaatschap dient vòòr 1 december per mail te worden gedaan aan [email protected] Het stopzetten van één van beide lidmaatschappen (tennis of padel) dient ook vòòr 1 december per mail naar [email protected] te worden gedaan. Als je een tennislidmaatschap wilt omzetten naar een padellidmaatschap of omgekeerd, kan dat door vòòr 1 december een mail te sturen naar [email protected] 

Let op: 

Stoppen met de lessen bij MY Tennis betekent niet, dat je automatisch geen lid meer bent van de VLTV. Lessen bij MY Tennis en het lidmaatschap bij VLTV zijn twee verschillende dingen! Het lidmaatschap bij VLTV dient altijd met een mail vòòr 1 december naar [email protected] te worden stopgezet. Zeg je je het lidmaatschap nà 1 december op, maar vòòr 1 maart? Dan brengen wij bij volwassenen € 50,- in rekening en voor jeugdleden (t/m 17 jaar) € 25,- Indien je opzegt nà 1 maart dan loopt het lidmaatschap tot het einde van het kalenderjaar door. In dat geval is dus de volledige contributie verschuldigd.

Tennis- en of padelles

Het natuurlijk leuk en leerzaam om tennis- en of padelles te nemen. Dit wordt bij VLTV georganiseerd door  MY-tennis. Meer informatie over de lessen, waaronder de kosten, vind je op de site van de tennis- padelschool: MY-tennis.nl. Verder heb je niet veel nodig om tennis en of padel te kunnen spelen: sportkleding, een racket en schoenen. 


Lijkt het je leuk om te komen spelen bij VLTV en wil je lid worden?

Meld je aan via dit formulier


Of wil je liever eerst een proefles?

Neem dan contact op met Yoeri en Michiel van de tennis/padelschool MY-tennis over de mogelijkheden. Stuur een mail met je gegevens naar [email protected]


Heb je nog vragen?

Wij beantwoorden ze graag! Stuur een mail aan de jeugdcommissie: [email protected]