My-Tennis Padel

In 2014 hebben Yoeri en Michiel MY Tennis opgericht, een tennisschool met als doel tennis toegankelijk te maken voor iedereen: van jong tot oud en van beginner tot topspeler.  

Tot op heden geven wij nog altijd met veel plezier training. Voor de allerjongste (vanaf 5 jaar) bieden wij bijvoorbeeld tennislessen aan die aansluiten bij hun belevingswereld. Voor de jeugdspelers en de senioren onder ons verzorgen wij zowel groeps-tennislessen als privélessen.    

Toen er bekend werd dat er 2 padel banen zouden komen op de VLTV, werden wij als tennisschool toch ook wel ook erg nieuwsgierig wat het spelletje inhield. Na het zelf enkele keren te hebben gespeeld werden wij al snel ‘verliefd’ op het spelletje. We merkten al snel dat deze actieve, dynamische en laagdrempelige sport garant staat voor spektakel waar je zowel als speler maar zeker ook als toeschouwer van zal genieten.    

PADELTRAININGEN

Wij bieden padel lessen voor alle niveaus en leeftijden vanaf 7 jaar. Of je nu voor het eerst de sport leert kennen of al langere tijd meedraait, onze professionele padeltrainers, Yoeri en Michiel, zullen van jou een betere speler maken.   

PADELCLINICS

Iets te vieren? Je padelspel verbeteren? Kennismaken met padel of wil je gewoon een leuk uitje met vrienden of collega’s? Dit kan bij ons. Neem contact met ons op en laat je wensen weten dan, maken wij er een leuke clinic van.  

Voor vragen over lessen, clinics of de aanschaf van padel materiaal kun je ons bereiken door een mail te sturen naar: [email protected]   

En wie weet tot snel op de baan.