Tennis competitie

Speel in teamverband tennis competitie tegen andere clubs!

Bij VLTV bieden we een boeiend aanbod van tenniscompetities, geschikt voor spelers van alle niveaus en leeftijden. Of je nu een doorgewinterde tennisser bent of net begint, onze competitieprogramma's bieden voor ieder wat wils.

Twee Seizoenen: Voorjaar en Najaar

Bij de tenniscompetities zijn er twee seizoenen om van te genieten: Voorjaar en Najaar. Of je nu de voorkeur geeft aan het spelen onder de warme zonnestralen van de lente of de herfstkleuren, we hebben competities die passen bij jouw agenda.

Dames-, Heren- en Mix Klassen

Bij VLTV Tennis & Padel begrijpen we dat iedereen zijn eigen voorkeuren heeft. Daarom bieden we niet één, niet twee, maar drie competitieklassen aan: Dames, Heren en Mix. Of je nu liever tegen spelers van hetzelfde geslacht speelt of de uitdaging van gemengde dubbels aangaat, we hebben een klasse die bij je past.

Eenvoudige Inschrijving en Duidelijke Teamindeling

Het inschrijven voor onze tenniscompetities is een fluitje van een cent. We zorgen ervoor dat je op de hoogte wordt gehouden van de inschrijfdata via e-mail, zodat je nooit een kans op deelname mist. Onze toegewijde Technische Commissie (TC) zal de teams zorgvuldig samenstellen, en de teamindelingen worden duidelijk gecommuniceerd via onze website.

Bij VLTV Tennis & Padel streven we ernaar om de tenniscompetitie-ervaring zo plezierig en toegankelijk mogelijk te maken voor al onze leden. We kijken er naar uit om je te verwelkomen op onze tennisbanen voor een seizoen vol spannende wedstrijden en tennisplezier!

Heb je vragen over ons tenniscompetitieaanbod of heb je meer informatie nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en je enthousiast te maken voor de wereld van tenniscompetitie bij VLTV Tennis & Padel.