Lidmaatschap

 
Duur van het lidmaatschap 
Het lidmaatschap loopt ieder jaar door tot 31 december van het jaar. Het lidmaatschap wordt daarna stilzwijgend verlengd. 
 
Ledenpas
De ledenpas wordt voor jou aangevraagd, nadat je bent aangemeld als lid. Je ontvangt een e-mail, zodra je deze ledenpas kunt ophalen in het clubhuis van de VLTV.
 
De KNLTB verstrekt elke twee jaar een nieuwe ledenpas. De ledenpassen worden na 1 maart in het clubhuis gelegd. In 2020 ontvangen de leden die al in 2019 een pas hebben gekregen geen nieuwe pas. Mocht je hem kwijt zijn geraakt, kun je tegen betaling van € 5,00 een nieuwe aanvragen door een mail te sturen naar [email protected]
 
Heb je vragen over de ledenpas neem dan even contact op met Ellen Bodewes door te mailen naar [email protected] of bel 0297-262055 of 06-41068437.
 
Contributie tennis of padel voor 2021, m.i.v. 1 oktober 2020
De contributie van één van beide sporten bedraagt: 
t/m 12 jaar € 70,-
van 13 t/m 17 jaar € 90,-  (geboortejaar 2008 tot en met 2004)
van 18 t/m 24 jaar € 110,- (geboortejaar 2003 tot en met 1997)
senioren € 165,- (geboren in 1996 of eerder)
 
Contributie tennis en padel
Als je al lid bent bij de VLTV voor of tennis of padel en je wilt beide sporten kunnen beoefenen, betaal je € 30 meer per jaar voor het gecombineerde lidmaatschap.
 
Introduceren tennisleden
Iedereen, die geen lid is, mag drie keer door een lid worden geïntroduceerd. Neem tijdig contact op met de ledenadministratie. Jouw pas wordt geactiveerd om 2 keer door de paslezer van het afhangbord te halen.
De kosten €  5,00 kunnen worden betaald aan de bardienst. Indien de bar niet open is, doe het dan later, als er wel iemand aanwezig is.
 
Stichting Jongeren Actief
Stichting Jongeren Actief biedt aan kinderen uit gezinnen met een inkomen niet hoger dan 130% boven bijstandsniveau of aan kinderen uit gezinnen met tijdelijke financiële problemen (jeugd van 4 tot 16 jaar) een financiële bijdrage (na toetsing van inkomen en vermogen). Zie daarvoor de website http://www.stichtingjongerenactief.nl
 
Opzeggen
Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Wil je het lidmaatschap opzeggen, doe dit dan voor 1 november door een mail te sturen naar [email protected]
 
Wij kunnen het lidmaatschap dan op tijd stoppen bij de bond. Zorg dat je dit dus op tijd doet, anders zijn we genoodzaakt de contributie voor het komende jaar door te laten lopen.
 
Let op:
  • Als je stopt met tennis- of padellessen, houdt dat niet in, dat het lidmaatschap bij de VLTV automatisch stopt. Opzeggen van je VLTV lidmaatschap, doe je door een mail te sturen voor 1 november naar de ledenadministratie van de VLTV ([email protected])
  • Als je een tennislidmaatschap wilt omzetten naar een padellidmaatschap of omgekeerd, kan dat door voor 1 november een mail te sturen naar de ledenadministratie van de VLTV.
  • Ook wanneer je zowel tennislid als padellid bent en je wilt een van beiden stopzetten, doe je dit door voor 1 november een mail te sturen aan de ledenadministratie van de VLTV.