Padel competitie

Speel in teamverband padel competitie tegen andere clubs!

Bij VLTV Tennis & Padel hebben we een spannend aanbod van padel competitie voor spelers van alle leeftijden en niveaus. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met deze boeiende sport, onze competitieprogramma's bieden voor ieder wat wils.

Vier Seizoenen, Vier Kansen

Er zijn vier padelcompetities gedurende het hele jaar, zodat je je favoriete sport het hele jaar door kunt spelen. We bieden competities aan in de Voorjaar, Zomer, Najaar en Winter. Of je nu van het warme zonnetje houdt of de voorkeur geeft aan spelen in de koelere maanden, we hebben iets voor jou.

Jeugdcompetitie en Seniorencompetitie

We moedigen jonge talenten aan om deel te nemen aan onze jeugdcompetities en hun vaardigheden op de padelbaan te laten zien. Voor volwassenen hebben we een levendige seniorencompetitie. Dit betekent dat ongeacht je leeftijd, je altijd een kans hebt om deel te nemen aan opwindende wedstrijden en je padelvaardigheden te verbeteren.

Dames Only en Open Klasse

Er zijn twee competitiecategorie├źn die aan ieders voorkeur voldoen. We bieden een speciale "Dames Only" klasse aan, waar vrouwelijke spelers kunnen strijden in een vriendelijke en ondersteunende omgeving. Voor diegenen die graag willen deelnemen aan een meer diverse competitie, hebben we de "Open Klasse", waar iedereen welkom is om mee te doen, ongeacht geslacht of ervaring.

Inschrijving en Teamindeling

Inschrijven voor onze padelcompetities is eenvoudig. Het inschrijfmoment wordt per e-mail gecommuniceerd, zodat je geen enkele kans op deelname mist. Onze Technische Commissie (TC) zal vervolgens zorgvuldig de teamindeling maken om ervoor te zorgen dat de competities eerlijk en evenwichtig zijn. De teamindelingen worden bekendgemaakt op een aparte pagina op onze website, zodat je altijd op de hoogte bent van je teamgenoten en tegenstanders.

Bij VLTV Tennis & Padel streven we ernaar om de padelcompetitie-ervaring zo plezierig en toegankelijk mogelijk te maken voor al onze leden. We kijken er naar uit om je te verwelkomen op onze banen voor een seizoen vol spannende wedstrijden en padelplezier!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over ons padel competitieaanbod of als je meer informatie nodig hebt. We staan klaar om je te helpen en je enthousiast te maken voor de wereld van padelcompetitie bij VLTV Tennis & Padel.