Plassentoernooi(en)

De VLTV organiseert in de zomer het Plassentoernooi. Dit is een open toernooi. Iedereen die lid is van de KNLTB kan er aan meedoen. Het toernooi is befaamd om haar gezelligheid.

Waar komt de naam van het toernooi vandaan? Het voor de hand liggende antwoord is: door de nabijheid van de Vinkeveense Plassen. Of zou het toch komen doordat er door zomerse stortbuien soms plassen op de baan staan tijdens het toernooi? U mag het zeggen....

Senioren
Het senioren Plassentoernooi is al 47 jaar een gerenommeerd toernooi in de Ronde Venen en omstreken, waar zowel topspelers vanaf de categorie 2 als beginnende spelers iedere zomer hun opwachting maken. De barcommissie zorgt dagelijks voor lekkere maaltijden. Het toernooi is van 22 t/m 30 juli.

50+
Het Plassentoernooi voor 50+ wordt van maandag t/m vrijdag, 24 t/m 28 juli, overdag gespeeld.

Jeugd
Het Plassentoernooi-jeugd wordt in een weekend gespeeld. Het is een jeugdranglijsttoernooi. Dit betekent dat er zoveel mogelijk geselecteerde jeugdspelers aan wedstrijden meedoen, om tot een zo optimaal mogelijke selectie te komen. Het zal dit jaar plaats vinden van 7 t/m 9 juli. Er kan meegedaan worden in de categorie├źn t/m 12 en t/m 14. Je kunt via deze link naar de Jeugdtoernooi site.