Plassentoernooi(en)

De VLTV organiseert in de zomer het Plassentoernooi. Dit is een open toernooi. Iedereen die lid is van de KNLTB kan er aan meedoen. Het toernooi is befaamd om haar gezelligheid.

Waar komt de naam van het toernooi vandaan? Het voor de hand liggende antwoord is: door de nabijheid van de Vinkeveense Plassen. Of zou het toch komen doordat er door zomerse stortbuien soms plassen op de baan staan tijdens het toernooi? U mag het zeggen....

Er is een seniorentoernooi, een 55+toernooi én een jeugdtoernooi. Het senioren Plassentoernooi is al meer dan 40 jaar een gerenommeerd toernooi in de Ronde Venen en omstreken, waar zowel topspelers vanaf de categorie 2 als beginnende spelers iedere zomer hun opwachting maken.

De barcommissie zorgt dagelijks voor lekkere maaltijden en op donderdag 25 juli komt Sushi Time met een lopende band vol lekkere sushi naar het toernooi toe. Het toernooi is van 20 t/m 28 juli.

Het Plassentoernooi voor 55+ wordt van maandag t/m vrijdag, 22 t/m 26 juli, overdag gespeeld.

Het Plassentoernooi-jeugd wordt net als het 55+toernooi overdag gespeeld. Het is een jeugdranglijsttoernooi. Dit betekent dat er zoveel mogelijk geselecteerde jeugdspelers aan wedstrijden meedoen, om tot een zo optimaal mogelijke selectie te komen. Het zal dit jaar plaats vinden van 15 t/m 19 juli. Er kan meegedaan worden in de categorieën t/m 12 en t/m 14. Je kunt via deze link naar de Jeugdtoernooi site.

Klik op de poster of deze link naar het Plassentoernooi.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 297 261 690

Address

Mijdrechtsedwarsweg 2
3645 GA Vinkeveen