Voor de inschrijvers voor wintertennis en/of Padel bij de VLTV

23 november 2019


Superleuk dat jullie enthousiast zijn om lekker sportief bezig te zijn ook in de winter!

We hebben jullie interesse gepeild voor:

  • Winter tennis,
  • Wintertennis en indien mogelijk Padel en
  • Padel. 

Een heel groot aantal van jullie heeft aangegeven mee te willen doen met de Padel winter serie en ook  nog heel veel mensen voor tennis en indien mogelijk Padel.

We hebben echter maar twee Padelbanen, dus niet alles zal kunnen worden gehonoreerd. We willen zoveel mogelijk ieders voorkeuren respecteren maar zullen keuzes moeten maken om alles eerlijk in te delen en tevens een leuk spelniveau te creëren.

In de bijlage lees je meer over wat de plannen zijn, en wel in twee gedeelten: eerst over Padel en daarna over Tennis.Er zullen uitnodigingslinks per WhatsApp komen aan geselecteerde groepen personen die zich hebben aangemeld waarmee je kunt aangeven of je die komende zondag aanwezig wilt zijn.

Als je hebt aangeven dat je kunt betekent dit nog niet direct dan je ook ingedeeld bent?Nee, de organisatie maakt per zondag de indeling aan de hand van de reacties. De deelnemers die zondag ingedeeld worden ontvangen het speelschema in de app retour en worden dan volgens het schema op de baan verwacht. Als de banen onbespeelbaar zijn zal dat ook via de App medegedeeld worden. 

Houd dus als je je hebt opgegeven je WhatsApp goed in de gaten voor nadere berichten.

De organisatie van de wintertennis-serie en de Padel winter-serie

[email protected] en [email protected] 

uitleg plannen wintertennis en padel def.pdf

Nieuwscategorieën