VLTV inkomsten uit Sponsorkliks door de grens van 2.000 Euro!

04 juli 2019


Beste leden,

Met trots kunnen wij jullie informeren dat de inkomsten uit Sponsorkliks door de grens van 2.000 Euro zijn gegaan. De Sponsor-cie wil alle leden hiervoor hartelijk bedanken.

Uiteraard hopen we dat alle leden ook aankomende maanden zo veel mogelijk online aankopen doen via Sponsorkliks. Een kleine extra handeling die de vereniging veel geld oplevert. Gratis geld!

Dit kunnen we bijvoorbeeld weer gebruiken voor de aanleg van de padelbanen of een nieuw logo aan de muur bij de parkeerplaats.

Bijna alle grote webwinkels zijn aangesloten op Sponsorkliks. Ga dus eerste naar de site van Sponsorkliks, vul de naam VLTV in en vervolgens zie je alle webwinkels. Nog makkelijker is de Sponsorkliks app.  

De app is gratis verkrijgbaar voor Android- en Apple iOS-apparaten. Na installatie van de app hoef je maar één keer je sponsordoel (VLTV) te selecteren.

De app toont altijd de actuele stand van de inkomsten en je kan direct winkelen. Je betaalt niet meer! De inkomsten van de VLTV worden betaald door de webwinkel. Ook houdt Sponsorkliks je op de hoogte van transacties van de VLTV. Mocht je die niet willen ontvangen dan kan je dat in de app instellingen uitzetten.

LET OP: volg altijd de link vanuit SponsorKliks, deze gaat altijd naar een website en nooit naar een app van een winkel. Door via de app van een winkel te bestellen vervalt namelijk de commissie voor onze vereniging.   

Namens de Sponsorcommissie,

Mike Overdijk

Nieuwscategorieën