Ted Jans zwemt mee met Swim to Fight Cancer

26 juli 2019


Wat is Swim to Fight Cancer?

Swim to Fight Cancer - Stichtse Vecht is een zwemevenement dat dit jaar voor de 2e keer in Breukelen wordt georganiseerd en landelijk ondertussen al in 12 verschillende plaatsen. Fight Cancer is de overkoepelende stichting die alle fondsen werft voor preventie van en onderzoek naar kanker door  KWF Kankerbestrijding. Met Swim to Fight Cancer zwemmen de deelnemers op 1 september 2 km in de Vecht bij Breukelen of een van de andere plaatsen, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF.

Waarom zwemt  Ted mee op 1 september?

Ted Jans: "Omdat ik over de afgelopen twee decennia al meerdere dierbaren aan verschillende vormen van kanker heb verloren. De afgelopen 2 jaar via mijn echtgenote nogmaals van héél dichtbij meegemaakt wat niet alleen kanker, maar zeker ook de behandeling op de korte en  de lange termijn voor lichamelijke en geestelijke problemen veroorzaakt.

Als “buitenstaander” doe je natuurlijk vreselijk je best om iemand bij te staan, maar echt iets doen kan je niet. Daarom doe ik, om ook iets tastbaars bij te dragen, dit jaar voor de 2e keer mee aan Swim to Fight Cancer met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker, maar vooral voor het verbeteren van de huidige behandelmethodes."

Doneren

Als je Ted wil steunen en wil doneren, kan dat via de volgende link:

https://fightcancer.nl/fundraiser/tedjans

Nieuwscategorieën