Padel aanbod KNLTB & NPB voorjaar 2020

01 februari 2020


KNLTB & NPB
De KNLTB en NPB (Nederlandse Padel Bond) zijn op proefbasis een samenwerking aangegaan om de groei van padel in Nederland te ondersteunen. Hierbij worden veel verschillende initiatieven getest en zal moeten blijken wat het beste werkt.  

Wedstrijdaanbod april en mei
Vanuit spelers, verenigingen en padelcentra zijn er de afgelopen weken regelmatig vragen ontvangen over hoe het wedstrijdaanbod er in de maanden april en mei en de rest van het jaar uit gaat zien. Een belangrijk onderdeel daarvan is voldoende aanbod op de toernooikalender. De komende weken breiden de KNLTB en NPB het aanbod aan korte, compacte en aantrekkelijke padeltoernooien verder uit. De VLTV zal zelf tijdens het Plassentoernooi een Open Padeltoernooi organiseren en bekijkt momenteel de mogelijkheid voor een extra open toernooi. Mocht je willen helpen bij het organiseren van een padeltoernooi op de VLTV, stuur dan even een e-mail naar de padelcommissie.

Ranking toernooien
De KNTLB en NPB organiseren verschillende P100, P250 en P500 toernooien die meetellen voor de nationale ranking. Deze toernooien lenen zich uit voor de fanatieke padellers die het op willen nemen tegen de top van Nederland. Meer informatie tref je hier.  

Wat betekent dit voor de VLTV padelleden?
Als je padellid bent van de VLTV kan ook jij meedoen aan alle toernooien op de toernooikalender van de KNLTB en NPB. Je schrijft je gemakkelijk in via de website van de organiserende club of toernooi.nl. Op MijnKNLTB heb je nu ook een padel rating gekregen. Meer informatie over deze rating vindt je hier.

Padeltoernooien “in de buurt”.
Voor alsnog is de VLTV de enige tennisvereniging in de buurt met padelbanen. Hierdoor moet je voor de meeste toernooien iets verder reizen. Hieronder een overzicht van de (nu bekende) toernooien “in de buurt”. Bekijk het hele aanbod op de toernooikalender.  

Februari      
23 t/m 1/3.  LTC Groeneveen. 46km vanaf VLTV. Schrijf je in via: Groeneveen Winter Open 2020
24 t/m 1/3. Tennishal Vinkenveld. 48 km vanaf VLTV. Schrijf je in via: Vinkenveld Open Padeltoernooi 2020

Maart      
25 t/m 29. 't Schilt Woudenberg. 51km vanaf VLTV. Schrijf je in via: New Solar Padel Voorjaarstoernooi
16 t/m 22. Tennispark Welgelegen. 53km vanaf VLTV. Schrijf je in via: Schrijf je in via: Estate Padel Open Voorjaar 2020

Mei
8 t/m 10. Tennis en Padel Oosthout. 34km vanaf VLTV.

Juli
1 t/m 7. 't Schilt Woudenberg. 51km vanaf VLTV. 
3 t/m 5. Krommenie LTV. 47km vanaf VLTV. 
10 en 11. HLTC Bergvliet. 39km vanaf VLTV. 
20 t/m 26. VLTV. 0km vanaf VLTV.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen