Laddercompetitie Tennis en Padel

03 september 2022


Na de clubkampioenschappen kun je gelijk door met het spelen van wedstrijden in de laddercompetitie. Deze interne competitie begint op 11 september en loopt tot 18 december. In de laddercompetitie speel je wedstrijden op je eigen niveau. Als je wint, stijg je op de ladder en als je verliest, zak je een plaats. Zo speel je steeds tegen andere tegenstanders en ontmoet je andere VLTV leden.

Je kunt je inschrijven voor Tennis enkel, Tennis dubbel en Padel.

Inschrijven gaat via de KNLTB Match app, zie de bijgevoegde handleiding voor uitleg.

Je wordt ingedeeld op speelsterkte en aan de hand van je resultaten in de ladder stijg of daal je. Er wordt tweewekelijks, automatisch een nieuwe tegenstander voor je geselecteerd.

Je kunt je altijd weer uitschrijven als je een tijd niet kunt spelen. Je kunt in de app ook aangeven hoeveel wedstrijden je in een periode wil spelen. Zet je die op 0 dan sla je een periode over zonder dat je je plaats op de ladder verliest.

Er is baancapaciteit gereserveerd op de zondag avonden voor de ladder, maar je mag ook op ieder ander tijdstip spelen. Zorg zelf dat er een baan gereserveerd is. De app geeft de mogelijkheid met de leden te chatten om de afspraak te maken. Na de wedstrijd vul je je in de app het resultaat van de wedstrijd in. Verder wijst het zich vanzelf

NB In de tennis ladders staat dat de ladder competititie per 1 feb begint. Dit is onjuist. Ook deze ladder start op 11 september.

Ladder.pdf

Nieuwscategorieën