17 maart de Ronde Venen JeugdCup. Schrijf je snel in!

17 februari 2019


Op 17 maart kan er weer gestreden worden om de Ronde Venen JeugdCup!

Wij hebben vorig jaar gewonnen, maar we hebben de organisatie gegeven aan TV WILNIS. Op hun park zal er dit jaar dan ook gestreden worden. Het is een leuke start voor de competitie, dus trommel je teamgenoten op en begin het tennisseizoen goed en gezellig met dit leuke toernooi!

Inschrijven kan tot 4 maart! Er wordt vanaf 9:30 uur tot een uur of 16:00 gespeeld, afhankelijk van het aantal deelnemers. In principe geldt een maximale deelname van 5 teams per vereniging, waarbij wordt opgemerkt dat als een vereniging niet aan dit aantal komt, acceptatie van de teams plaatsvindt op volgorde van inschrijving. Berichtgeving hierover volgt uiterlijk 5 maart (de dag na de sluitingsdatum). Dus schrijf je snel in!!

Bij de puntentelling en bepaling van de winnaar zal een gewogen gemiddelde genomen worden van het aantal deelnemende teams per vereniging. Net als vorig jaar zullen, ivm de baancapaciteit, alleen dubbel partijen worden gespeeld. Inschrijven kan dus t/m 4 maart a.s. en het inschrijfgeld voor dit leuke evenement is € 20 per team, cash te voldoen bij aankomst. TVW zorgt voor een lunch voor alle teams.

Aanmelden
Om je team aan te melden, stuur je een email naar [email protected] Je meldt je in principe per team aan. (Als je geen team compleet krijgt voor die dag en je wil toch meedoen, schroom niet om toch een mail te sturen of zelf een invaller te regelen) 
Graag in de mail onderstaande gegevens melden: Competitie soort:  groen 1, groen 2,  jongens t/m 14, meisjes t/m 14, jongens t/m 17, meisjes t/m 17, gemengd t/m/ 17. klassement (als bekend): contactpersoon: contact email: contact mobile:

Wij kijken uit naar jullie snelle inschrijving!!!  
Tennisgroeten,  
De Jeugdcommissie: Marjolein Fritschy, Lisa Smelink, Annemarie Osendarp, Vincent Langendorff en Martine den Braber

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 297 261 690

Address

Mijdrechtsedwarsweg 2
3645 GA Vinkeveen