Commissies VLTV

Lustrum Commissie / VLTV 50 jaar
In 2019 bestaat VLTV 50 jaar. Om dat groots te vieren hebben we een grote commissie samengesteld uit alle geledingen van de club.
Paul Akkermans (voorzitter), Hennie Fischer, Cees Huisman, Debby van Beek, Marc Epke, Annemiek Wicherink, Wilma van Dormalen, Mike Overdijk, Dineke Kat, Riena Collewijn, Martine den Braber, Stijn de Haan, Kevin Horsman, Jill Ongering, Lisa Smelik
 
Technische Commissie 
Deze commissie doet alle wedstrijd gerelateerde zaken, bijv. door de tennisbond KNLTB georganiseerde competities, en clubkampioenschappen voor zowel jeugd als senioren. De verschillende activiteiten en gezelligheidstoernooien, zoals het Tuttifrutti toernooi, het Midzomernachttoernooi en het Generatietoernooi, worden door verschillende leden georganiseerd.
Dingeman den Braber (voorzitter), Monique Margaroli, Edwin Neehus, Vincent Langendorff, Mark Wouters
 
Jeugd Commissie (JC)
De jeugdcommissie doet vrijwel hetzelfde als de TC, maar dan voor de junioren. 
Martine den Braber-Hettelingh, Marjolein Fritschy, Lisa Smelik, Annemieke Breedijk-Osendorp (Jeugd Technische Commissie rood/oranje), Vincent Langendorff (Jeugd Technische Commissie groen/geel)
 
Accommodatie Commissie Materiaal Technische Commissie (AC)
Deze commissie zorgt ervoor dat niet alleen de banen maar het hele tennispark er  goed bij ligt. De leden van de commissie zijn in principe alle maandag – en donderdag ochtenden aan het werk.
 
Daarnaast verricht zij extra onderhoud in de perioden  van competitie, toernooien en clubkampioenschappen.
 
Dick Stoeltie (voorzitter), Frans Woudstra, Wim Schouten, Cees Huisman, Ton Boerma, Coen van Veen, Ton de Wildt
 
Open Toernooi  - Plassentoernooi Commissie (OTC)
Dit zijn de mensen die ons grootste spektakel van het jaar organiseren: het Plassentoernooi. Dit toernooi is altijd in de laatste volle week van juli. De start van het toernooi is op zaterdag en de finaledag is het weekend daarna op de zondag! “Open” wil zeggen dat ook leden van andere tennisverenigingen mogen meedoen. Een deelnemer hoeft dus geen lid bij ons te zijn, maar wel is lidmaatschap van de KNLTB vereist. Door dit gegeven is het dan altijd gezellig druk op en rond de banen!
Dingeman den Braber (toernooileider), Carel Frumeau, Ernst Terpstra, Jill Ongering, Erik Schaap, Natasja Terpstra
 
Plassentoernooi Commissie 55+
In de week van Het Plassen Toernooi wordt op werkdagen overdag  speciaal voor 55+ spelers onder dezelfde naam ook een Open Toernooi georganiseerd.
Hennie Fischer, Joke Riehl, Nico Veenman, Wouter Blomsma, Corrie Wintjes en Frits de Roever.
 
Open Jeugdtoernooi Commissie (OJC)
Dit is hetzelfde als de OTC, alleen voor jeugd. Dit toernooi is meestal een of twee weken eerder dan het OTC en duurt vijf dagen; maandag tot en met vrijdag.
 
Nieuwe Leden en Ledenbehoud Commissie (NLC)
Deze commissie houdt zich bezig met alles op het gebied van werving van nieuwe leden, hun inburgering en het behoud van bestaande leden.
Ton Boerma, Sylvia Terpstra,Connie Kadlecek, Jeannette Pierrot-Poot
 
Bar Commissie
Danielle Polak (voorzitter), Marc Epke (inkoop drank), Wilbert van Senten (onderhouden apparatuur), Ilona Mayer (keuken), Onno van Eeken (inkoop drank)
 
Sponsor Commissie
Deze commissie houdt zich bezig met het werven van sponsors en het verzorgen van hun exposure.
Mike Overdijk (voorzitter), Wilma Ongering-van Dormalen, Elianne Berentzen, Carel Frumau, Ruud Kropveld
 
Padel Commissie
Deze commissie houdt zich bezig met alle activiteiten rondom padel. 
Bart Volmer (voorzitter), Femke Volmer, Jill Ongering, Derek Ongering, 
 
Stichtings Bestuur
De Stichting VLTV is eigenaar van het tennispark. De stichting heeft het beheer van het park onder haar hoede. De vereniging VLTV gebruikt deze faciliteiten.
Jan Harm Reints (Voorzitter), Karin Neehus-Dekker (penningmeester), Ronald Hendriks (secretaris)