Het Molmhuisje

Ons clubhuis, het Molmhuisje, vormt de centrale plaats op ons tennispark. In 2016 is het geheel gerenoveerd zodat we lekker veel ruimte hebben om tussen de wedstrijden door en tijdens evenementen gezellig samen te zijn en iets te kunnen eten of drinken.
 
In het zomerseizoen is het clubhuis bijna altijd open. Tussen 17.00 en 19.00 uur zijn de deuren gesloten, echter de deur naar de kleedkamers kan altijd geopend worden met het ledenpasje. Zo kan men altijd bij het afhangsysteem en het toilet komen. Dit geldt ook voor het winterseizoen, wanneer het clubhuis niet veel geopend is.
 
De bar wordt geheel gedraaid door onze leden. Jaarlijks draaien de leden van de VLTV een aantal bardiensten. Hierdoor kunnen wij de prijzen van de hapjes en drankjes laag houden.
 
Cashless
Binnen de VLTV zijn consumpties alleen via PIN betaling af te rekenen. Er is ook een mogelijkheid om te betalen met behulp van de KNLTB ledenpas, als die eerst is opgeladen.
 
AED
De VLTV beschikt over een AED apparaat ofwel een levensreddende defibrillator. Deze AED treft u aan de zijkant van het clubgebouw, daar waar u het park betreedt.