Padel op de VLTV

 

De eerste padelbanen in de Ronde Venen

 

Reserveer hier een baan!

VLTV heeft als eerste vereniging padelbanen en daar mag iedereen gebruik van maken! Je boekt heel simpel en snel een baan online om samen met je padelvrienden lekker een potje te spelen. Ook voor de verhuur van materiaal (rackets en ballen) kun je bij ons terecht.

Tarieven

  • Baan: € 24,- per uur
  • Rackethuur: € 2,50
  • Padelballen: € 5,- per blik (koop)

LET OP: Materiaal huur is alleen van ma-vrij vanaf 16:00. 

Door de weeks is het alleen mogelijk om per heel uur te reserveren. In het weekend kan er ook voor 1,5 uur gereserveerd worden. De genoemde prijzen zijn per uur.

Teamuitjes

Een sportief teamuitje kan ook geregeld worden bij de VLTV. Denk aan een leuk toernooi met jouw sportteam of de afdeling op werk. Naast gloednieuwe padelbanen beschikken we over een modern en gezellig clubhuis om lekker wat te eten en drinken.

Leuk, sportief en toegankelijk
Padel is uitermate geschikt voor een gezellig en sportief evenement met teamgenoten of collega's. Het is een sport die relatief makkelijk onder de knie te krijgen is zodat ook complete beginners zonder problemen deel kunnen nemen. Als het nodig is kunnen we natuurlijk de regels toelichten en speeltips geven. Je bent lekker actief bezig en je hebt gegarandeerd veel lol.

Meer weten? Neem contact op met [email protected] of [email protected] en plan jouw evenement.