Gezocht: Vrijwilligers voor onze toernooien

23 april 2024


Zoals jullie wellicht weten, draait VLTV voor een groot deel op de inzet van vrijwilligers. Er een dringende behoefte aan vrijwilligers voor de organisatie van onze aankomende toernooien. Zowel voor het P250 toernooi en het Plassentoernooi 55+ in juli als voor de clubkampioenschappen in begin september hebben we op dit moment onvoldoende vrijwilligers. Het team bestaat nu uit:

Hendricks Yachting P250: Jill Ongering & Bart Volmer
Plassentoernooi 55+: Frank Volmer
Plassentoernooi Jeugd: Lisa Smelik
Clubkampioenschappen: Michèle Ahn

Wat zoeken we?

  • Aankleding van het park: We hebben enthousiaste vrijwilligers nodig die kunnen helpen bij het decoreren en aankleden van ons park, zodat het een warm welkom biedt aan de deelnemers en toeschouwers.

  • Sponsorwerving: Het werven van sponsoren is van essentieel belang om onze toernooien tot een succes te maken. We zijn op zoek naar mensen die contact kunnen leggen met potentiële sponsoren en sponsors kunnen werven voor onze evenementen.

  • Tafelcoördinator tijdens het toernooi: We hebben vrijwilligers nodig die tijdens het toernooi kunnen helpen als tafelcoördinator. Deze personen zullen verantwoordelijk zijn voor het coördineren van de wedstrijden, het bijhouden van scores en het assisteren van de deelnemers.

Specifiek voor de clubkampioenschappen:

  • Toernooileiding: Voor de clubkampioenschappen zijn we op zoek naar een (mede-)toernooileider die de inschrijvingen kan organiseren en de indeling van de wedstrijden kan coördineren. Deze persoon zal een rol spelen in het soepel verlopen van het gezellige toernooi.

Aanmelden

Alleen met jullie hulp kunnen we onze evenementen tot een succes maken. Of je nu een ervaren vrijwilliger bent of voor het eerst wilt helpen, alle hulp is welkom en gewaardeerd.

Meld je vandaag nog aan om een handje te helpen bij een van onze toernooien. Als je interesse hebt, neem dan alsjeblieft contact op met Bart Volmer via [email protected]. 

Nieuwscategorieën